Kost- och Hälsocoach

Vill du få hjälp att optimera din hälsa?

Det kan handla om hjälp att gå ned i vikt, komma till rätta med magproblem, lindra värk, få en bättre sömn eller få tillbaka ”orken” igen. Kanske är du orolig för att utveckla diabetes typ 2, hjärt- och kärlproblem eller ledproblematik? 

Genom att stötta kroppens funktioner kan du må bättre!


Låt mig hjälpa dig på vägen! 


Hör av dig för ett kortare samtal kring dina hälsoutmaningar så gör vi en plan över hur vi går vidare. Detta kostar dig ingenting!


Du får sedan fylla i en Hälsoenkät och vi gör eventuellt en del mätningar när vi träffas på vårt första möte. Det kan även bli aktuellt med blodtester där vi mäter t ex långtidsblodsocker, fettsyrebalans och D-vitamin. Alla viktiga markörer för din framtida hälsa. Dessa gör jag på plats. 

Större blodanalyser (hormoner, järn, CRP mm) görs vid behov i samarbete med Werlabs.

Genom att mäta obalanser och rätta till dem kan vi ge kroppen bättre förutsättningar att fungera optimalt. Detta kallas för funktionsmedicin.


- "Låt maten bli din medicin", låter kanske bekant?

    Hippokrates  460–370 BC


Sjukvården jobbar tyvärr inte mycket med förebyggande hälsa. Ofta söker man hjälp då obalanserna redan hunnit bli till sjukdomsproblem. Diabetes typ 2, hjärt- och kärlproblem och mag/tarmproblem har ökat markant senaste decennierna. Likaså övervikt och fettma.

Livsmedelsindustrin är en stor bov i dramat kring ökad ohälsa. 


Jag guidar dig till ett koncept som passar dina behov och förutsättningar.

Vi tittar på din livssituation och dina behov av förändring (eller tillägg) kring kost och livsstil och utgår från din Hälsoenkät och de mätningar vi gjort. 


1-5 konsultationer där jag guidar dig utefter dina specifika behov!


Det behöver inte vara svårt att göra förändringar men det går definitivt lättare om du får hjälp på vägen! Klicka på hjärtat för att anmäla intresse!


Hör av dig! 


Obs! Kom ihåg att du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos mig! Epassi eller om din arbetgivare vill ha en faktura.


//Din Hälsocoach Karin