Kost- och Hälsocoach

Vill du få hjälp att optimera din hälsa?

Det kan handla om hjälp att gå ned i vikt, komma till rätta med magproblem, lindra värk, få en bättre sömn eller få tillbaka ”orken” igen. Kanske är du orolig för att utveckla diabetes typ 2, hjärt- och kärlproblem eller ledproblematik?


Låt mig hjälpa dig på vägen! Just nu begränsat erbjudande under våren!


Alla är olika och det gäller att bygga upp en hälsosam livsstil som passar för dig på lång sikt.

Kontakta mig för ett förutsättningslöst möte där du får berätta om dina behov och jag kan beskriva vad jag kan hjälpa dig med.

Kostnad: 0:-


Som Kost- och Hälsocoach kan jag guida dig på vägen till bättre hälsa.

Du bestämmer hur du vill gå vidare och väljer vad som passar dig:


En mer djupgående konsultation i två steg där vi tar fram ett förslag på kost- och livsstilsförändringar som du sedan följer själv.

1) Vi förbereder med ett hälsoformulär och tester av din unika blodpanel vad gäller fettsyror och långtidsblodsocker. 2 viktiga hälsomarkörer!

2) I nästa steg går vi igenom dina provsvar, gör mätningar och samtalar kring hälsoformuläret. Vi samtalar vidare kring ett kostupplägg som passar dig och näring som kan behöva tillsättas som kosttillskott, fasta (eller inte), träning som är lämplig och lustfylld för dig, återhämtning, tips om guider inom kost.

Kostnad: 4750:- Erbjudande! 2875:- (inklusive 2 blodtester). Rabatt 1875:-


Lägg till ett längre Hälsoupplägg med ett kost-, tränings- och livsstilsprogram som vi tillsammans arbetar fram där jag stöttar dig med coachsamtal, nya mätningar, eventuella justeringar, under 3 månader. Jag är med hela vägen mot ditt mål och en hållbar livsstil på sikt, som passar dig!

Kostnad: 3375:- för 3 månader. Erbjudande! 2625:-. Rabatt 750:-


Du bestämmer!

Det behöver inte vara svårt att göra förändringar men det går definitivt lättare om du får hjälp på vägen! Klicka på hjärtat för att anmäla intresse!


//Din Hälsocoach Karin