Referenser

Referenser


Som småbarnsmamma med tidigare ryggproblem var det svårt att inte belasta fel. Att inte stressa, att äta rätt.


Min upplevelse är att vanliga sjukvården mest kommer med pekpinnar. I sju år bad jag vanliga sjukvården om hjälp med ryggsmärta utan resultat. Hälsovård är upp till en själv.


Men så fick jag chansen att träffa Karin. Jag var tveksam till första besöket för jag var redan stressad och tänkte "inte fler pekpinnar nu..." Men det har jag aldrig fått.

Karin har mött mig där jag är i livet och backat när jag behöver backa. Alla beslut har varit mina egna och nu lever jag utan daglig smärta och nya rutiner i stress kost och träning.


Tack Karin!


Malin

Karin har ett hjärta av guld som brinner för hälsa och välmående hos både oss ryttare (människor) och häst. Hon arbetar för att både ryttaren & hästen ska bli ett med varandra och se helheter, genom att lossa låsningar, muskelspänningar, dämpa inflammationer och inre obalanser.
Detta visar hon sina kunder genom alltid ställa upp/ge 100% & vill det bästa.

Stort engagemang och sprider gärna med sig av sin kunskap till den som vill, som är enormt tacksamt, som i tex rehab perioder (finns alltid där för goda råd). Arbetsglädjen lyser igenom och inspirerar hela vägen och ger läknings energi till mej som kund (även hästen/kunden.) Detta ökar tron och hoppet massor att tex en senskada kan läka som veterinären sa aldrig kommer läka.

Styrkan Karin har är att se behovet för varje enskild kund och att möta problemet multidimensionellt.
Såsom kombinera Parmalight (ljusbehandling) massage, magnetterapi, värmekamera och komplementen från insidan som AME, Zinzino.

Karolina Westin

Varit hos bästa Karin Ward o fått massage o lampbehandling på mitt onda ben😊den här gången var det lyx på bästa sätt😀massage ute i solen på altanen o avslutning... med ansiktsmassage😎jag kan varmt rekommendera henne om ni har det minsta ont någonstans som ni inte blir av med! Det är verkligen riktiga flänggrejer det här med massage+lampa! Hon har hjälpt mig ett antal gånger då jag haft jädrans ont, det bästa är att det oftast räcker med 2 behandlingar för att bli bra 😊(om man inte gått på tok förlänge med det onda) 


Liz Marie Carlsson

Satsar på friskvård

En av mina hästar var ojämn på ett bakben, främst i traven. Hon är en mycket energisk och arbetsvillig häst som gärna gör lite för mycket. Jag kontaktade Karin Ward på HÄSTHÄLSAN VÄST främst för att få masserat muskulaturen så att hon bättre skulle kunna slappna av i träningen. Min häst var dock inte villig att bli masserad på bl.a. ett bakknä och istället användes Pharmalight. Detta gick betydligt bättre och redan efter några behandlingar blev hon mjuk och smidig. Karin använde sedan Pharmalight över hela muskulaturen samt massage och stretching.

Karin fick sen behandla min andra häst som inte hade några uppenbara problem. Behandlingen med Pharmalight gjorde att han också blev mjukare och smidigare i muskulaturen. Det som främst märktes var att han blev mer liksidig och hans något svagare högra bakben blev starkare vilket gjorde att hans galopp utvecklades fantastiskt bra. Min tränare och jag tyckte att han blivit starkare och mer liksidig så att vi kunde börja träna galoppombyten.

Kombinationen av Pharmalight, massage och stretching gav enastående resultat på båda hästarna. Så numera är det en del av vår friskvård för att bibehålla den fantastiskt mjuka muskulaturen på våra hästar.

Karin har utmärkta kunskap i hästens anatomi och fysiologi, så hon vet direkt var spänningarna sitter och hur de skall behandlas.

Jag kan rekommendera alla som vill förbättra sin häst prestation och välmående att anlita Karin Ward på HÄSTHÄLSAN VÄST

Diana Johansson

Djdressagehorses